Restaurant hygge i skønne omgivelser

Vi har en hyggelig restaurant, der serverer dejlig mad i naturskønne omgivelser. Vores restaurant er således et yndet sted at tage hen, hvis man ønsker en bedre madoplevelse i weekenderne.

Vores kro ligger i Syvsten i Østvendsyssel, hvor der er nemt at komme til fra Aalborg, Sæby, Frederikshavn og andre omkringliggende byer i det nordlige Jylland. Kroen er omgivet af smuk natur, hvilket bidrager yderligere til den gode oplevelse.


Buffet og a la carte i vores restaurant

I vores hyggelige restaurant byder vi en stor og lækker buffet med både kolde og varme retter fredag og lørdag. Torsdag og søndag tilbyder vi a la carte-menu, hvor du kan vælge lige netop det, du kunne tænke dig.

Maden er traditionel dansk mad, der er lavet efter alle kunstens regler, hvorfra du kan vide dig sikker på en hyggelig aften med god mad i rare omgivelser.

Kontakt os i dag

Hvis du har lyst til at høre mere om vores restaurant, eller hvis du ønsker at bestille et bord, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 46 80 44, eller ved hjælp af nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Syvsten Kro     |     Ålborgvej 247, 9300 Sæby     |     Tlf.: +45 98 46 80 44     |     Mail: syvstenkro1@gmail.com